Waarom gaan mannen vreemd die getrouwd zijn?

Het is niet zo dat je man met de eerste en beste vrouw een affaire heeft.Je vraagt je af wat eigenlijk een rol speelt bij deze.Er zijn verschillende redenen waarom getrouwde mannen vreemd gaan.

mannen en vrouwen hebben verschillende eigenschappen. Een vrouw voelt zich aangetrokken bij een man die financieel goed zit en ook verstandig is en zijn lichamelijk gesteldheid moet ook goed zijn. Mannen kijken altijd nog wat er te vinden is.Mannen die vreemd gaan weten wat ze willen.Die mannen kunnen de moeilijkste puzzel in elkaar zetten.Mannen die vreemd gaan weten dat  de samenleving dat niet accepteert.

ALS JE PAS EEN MAN HEBT LEREN KENNEN IS HIJ GEWELDIG EN ALLES DAT HIJ DOET IS GOED,MAAR DE PERSOON DIE HIJ EIGENLIJK IS WEET JE PAS WANNEER JE EEN RELATIE VAN LANGE  TIJD MET HEM HEB.

 

 

  • WAT ZIJN DE REDENEN IN EEN RELATIE  DAT HIJ EEN AFFAIRE HEFT OF DAT HIJ OVERSPEL PLEEGT.
  • WAT IS DE VOORNAAMSTE BEHOEFTE DAT EEN HEEFT VREEMD TEGAAN
  • WAT KAN LEIDEN DAT EEN MAN ZICH PERSOONLIJK AANGETROFFEN VOELT BIJ EEN ANDERE VROUW.
  • HET WIL NIET ZEGGEN DAT JE VRIEND NIET VAN JE HOUD ALS HIJ EEN AFFAIRE HEEFT MET IEMAND ANDERS.

HEBBEN MANNEN WEL ZO EEN ZWAKTE?

IS HET DAT MANNEN DOOR HUN ZWAKTE VREEMD GAAN?

Seks: Een van de redenen waarom een man vreemd gaat is seks.Als een man niet bevredigd wordt op zijn sekseule behoeften kan dat de oorzaak zijn dat hij dan een affaire heeft met een andere vrouw.Hij gaat dan opzoek naar wat hij mist of naar wat hij verlangt.Mannen hebben grote behoefte aan seks.Je man kan ook vreemd gaan als hij niet vrij met jou is in bed.Het kan zo zijn dat dingen die hij leuk vind in bed jou helemaal niet interseren of dingen die hij van jou verlangt jij helemaal niet wil doen.

Seksuele verlangens kunnen zo sterk zijn dat je ze bijna niet onder controle kunt houden. Ook  al houd een man nog zoveel van zijn vrouw en hij naar een andere vrouw verlangt hij zeker zijn best zal doen om haar in bed te krijgen.Wat ook nog zo vreemd is dat sommige mannen een affaire hebben met een vrouw die minder aantrekkelijk is dan zijn vrouw.

Wat gebeurt er als de relatie thuis slecht is?

Als er altijd ruzie thuis is ,is het een reden voor de man om uit huis te gaan en zijn toevlucht ergens anders te zoeken.MANNEN HOUDEN NIET VAN RUZIE IN HUIS.Als er geen manier is hoe zaken opgelost moeten worden wil de man liever niet thuis zijn. Sommige getrouwde mannen vinden een affaire spannend in een relatie gewoon, omdat ze  zo in elkaar zitten sommige getrouwde mannen uitlopen als iets dat moet in een relatie.