Is het goed dat ik een minnaar ben?

Ik voelde mij een hele tijdje alleen, maar wilde geen vaste vriendin. Ik vind dat het hebben van een vaste relatie zoveel verantwoordelijkheden met zich mee brengt. Het limiteert ook je doen en laten in het dagelijkse leven. Plotseling dien je alles te delen met elkaar. Ik had dus een advertentie geplaatst dat ik op zoek ben naar iemand die een avontuurtje wilt met mij. Ik kreeg nogal veel reacties. Ik heb gewoon eentje daarvan gekozen. Als deze ene avontuurtje niet zou zijn wat ik wil, had ik nog genoeg andere opties. Ik heb dus afgesproken met deze dame om haar te ontmoeten in Burger King.

 

net-als-een-date

Net als een date

Het leek in eerste instantie op een date. Dat was zo een beetje ook de bedoeling. Het zou moeten lijken op een date, maar dat is het net niet. Ze zag er goed uit. Haar naam was Valerie. Ik heb haar verteld over mij zelf en toen begon zij te vertellen over haar zelf. Zij is eerlijk met haar woorden en legde alles precies uit zoals het is. Bij haar ging het er namelijk om dat zij al 2 jaren getrouwd is, maar het seks leven is niet wat zij wilt. Zij wilt haar man niet laten, want de liefde voor elkaar is er wel. Het is letterlijk een avontuur waar zij naar op zoek is.

 

het-avontuurtje-begon

Het avontuurtje begon

We zijn direct daarna naar een hotel gegaan. Ik heb haar natuurlijk het avontuurtje gegeven wat zij wou. Daarna ontmoetten wij elkaar 1x keer in de week. Er was altijd 1 dag dat haar man laat zou komen van het werk en zij dan normaliter die dag uitging om haar zelf te verwennen. Meestal naar de kapsalon of iets dergelijks. Nu nam zij haar dagje om bij mij te komen. Ze zei dat ik die ene avontuurtje ben waar zij naar op zoek is. Het was ook goed voor mij. Ik had elke week mijn pleziertje en ik had mijn vrijheid. Het was goed tot dat ik wist wie haar man is. Hij is een oude klasgenoot van mij met wie ik heel goed kon opschieten destijds. Hij was aan het winkelen voor de verjaardag van zijn vrouw. Toen ik hem vroeg hoe het leven is om getrouwd te zijn, sprak hij zo trots over zijn vrouw. Het was leuk om hem te horen praten en je kon zien hoe verliefd hij was. Hij nodigde mij uit bij zijn thuis diezelfde dag. Hij schelde aan en zijn vrouw deed de deur open. Toen ik zag wie het was raakte ik in een shock. Het was de vrouw voor wie ik haar minnaar ben. Mijn vriend liet ons kennis maken, niet wetende dat ik al meer dan kennis maken heb gedaan met haar. De hele tijd dat ik daar zat was het zo ongemakkelijk. Ik voel mij nu wel schuldig Iemand haar minnaar zijn, betekent dat je de liefde van iemand anders neemt. Dat weet ik nu pas.