Nadia is een moeder van 5 dochters, en heeft op een na met alle andere problemen. Ze willen niet luisteren en ze doen ook hun best niet op school. De vader van de meisjes heeft een andere vrouw en heeft Nadia alleen met de kinderen achter gelaten. Het ergste ervan is dat hij helemaal niet naar de kinderen die hij met Nadie heeft verwekt om kijkt en dat maakt niet alleen Nadia maar ook de kinderen verdrietig

 

nadia-heeft-in-huis-niets-te-zeggen

Nadia heeft in huis niets te zeggen

Nadia praat veel tot haar kinderen.De broer van Nadia ziet wat er allemaal gebeurd en gaat vaak ook tot de kinderen praten. Wat hij erg vind is dat een van de dochters van Nadia een relatie heeft met een vriend van hem. De broer van Nadia is boos omdat hij vind dat zijn vriend even goed de vader van zijn nichtje kon zijn.Een van de meisjes heeft een relatie met een krantenman. Zij gaat tijdens schooluren kranten met hem verkopen.De jongste dochter gaat naar huis wanneer zij wilt. Ze is tot laat in de nacht op straat en bedelt mannen geld.

 

de-buren-rodellen-over-nadia

De buren rodellen over Nadia

Nadia weet zich geen houding in de buurt. Zij blijft de hele dag in huis.De kinderen hebben geen respect voor Nadia. Op een dag heeft zij gedurft om en gesprek met de meisjes te hebben een van ze was heel brutaal tegen haar. Ze zei aan haar moeder dat zij niet in haar leven maocht bemoeien. Nadi begon te huilen en vroeg aan ze waaraan zij dit alles te danken heeft. Haar oudste dochter beloofde haar dat zei haar best zal doen om Nadia beter te behandelen. Haar tweede dochter zei aan haar dat zei gaat verhuizen omdat een beter leven heeft bij die man met wie zij woont. Ze vertelde haar moeder dat zij bij haar op bezoek mag,maar de twee dochter hadden niets te zeggen. Nadia zei aan ze dat ze het verdriet niet meer kan dragen. De meisjes stonden op en omhelsden hun moeder en beloofde het beste. Haar jongste dochter beloofde haar dat zij zich weer op school gaat laten inschrijven. Nadia heeft intussen tijd een lieve man leren kennen. Een zekere meneer Alfred die heel zorgzaam en lief is voor haar en haar kinderen.Nadia begint zich anders te kleden en de buren rodellen over Nadia en haar gezin. Nadia werd hoogmoedig en groette de mensen in haar buurt niet meer.Op een dag toen  Nadia naar de markt ging zag zij Alfred met een ander vrouw inkopen doen. Zij stond er versteld van en belde hem terstond.Alfred zei aan haar dat  zij niet moet geloven wat mensen aan haar vertellen. Nadia vroeg aan hem hoe hij bedoelde, hij zei dat hij niet op de markt is maar dat hij bij zijn moeder is buiten de stad. Wat Alfred niet weet is dat Nadia niet ver van hem stond. Zij was teleurgesteld en ging naar huis.Alfred voelde zich schuldig.Hij belde Nadia op en vertelde haar alles eerlijk.Hij heeft ook zijn vorige relatie stop gezet om Nadia.Nadia heeft hem vergeven en zij gingen verder met hun relatie.