Veel vrouwen hebben nog contact met hun ex, maar sommige verbreken alle contact. Dit alles hangt af van de manier hoe de relatie tot een eind is gekomen. Uit onderzoek is gebleken dat een relatie met een ex-vriend wordt onder schat.Het is meerdan geen contact met elkaar hebben of geen relatie meer met elkaar hebben. Mensen lopen soms met heel veel wrok en pijn. Er is ook uit het onderzoek gebleken dat 70% vrouwen nog contact heeft met hun ex en dat ongeveer vier op de tien nog wekelijks contact hebben met hun ex. Het zijn verschillende redenen waarom dit gebeurt want als je vriend je bedrogen heeft denk ik niet dat jij hem nog als vriend wil en dat jij nog graag contact met hem zou willen hebben. Sommige mannen/vrouwen vermijden alle contact. Soms is er nog contact om de kinderen.

Er zijn vrouwen/mannen die nog contact hebben met hun ex. Soms is dat zo, omdat het in het begin een beetje moeilijk is. Je moet dan de tijd hebben om van elkaar af te kicken zonder dat je nog wat voelt voor elkaar. We blijven dan wel op afstand van elkaar. Als we elkaar zien is het dan per toeval.Het kan ook voorkomen dat we elkaar op een feestje ontmoeten en daar gezellig zitten te babbelen. Mijn ex zei mij ook eens dat hij jaloers wordt wanneer hij mij met een andere ziet. Ik zeg hem dat het niet nodig is. Hij zegt graag wil dat wij altijd vrienden blijven. Ik vind hem som heel jaloers doen maar ik kan zelf ook het contact met hem niet verbreken.

Nog contact met ex

Ik heb nog contact met mijn ex wij bellen elkaar vaak en sturen elkaar ook berichten. We gaan soms ook uit eten ik zeg hem ook altijd dat het nog door zal gaan zolang ik nog single ben.Ik heb geen seks met hem,omdat ik geen gevoelens meer wil opwekken die voor ons in het nadeel kunnen zijn . Hij heeft mij vaak gevraagd om nog en voor de laatste keer seks met hem te hebben maar dat zal ik niet doen. Ik weet dat mijn ex vriend heel veel om mij geeft. Mijn ex heeft nu een andere relatie en dat respecteer ik. Ik ben voorlopig single en heb zo nu en dan een date met mijn ex.Ik mis hem wel, maar dat laat ik niet blijken. Hij heeft ervoor gekozen om een reatie met iemand anders te beginnen maar hij heeft mij wel eerlijk verteld wat de reden is geweest en daarom heb ik veel respect voor mijn ex. Hij heeft een kinderenwens maar ik niet en dat is de reden dat we netjes uitelkaar zijn gegaan.

waarom nog contact met ex

Als je vriend nog contact heeft met zijn ex is het altijd goed om te vragen waarom er nog contact is. Kan je geen bevredigend antwoord krijgen is het goed het te onderzoeken. Komt het door de kinderen of kunnen ze echt niet zonder elkaar.HET IS GOED OM TE WETEN WAT DE REDEN IS DAT ER NOG CONTACT IS. Vind jij het niet erg is het wel goed om elkaar de vrijheid tegeven. EEN DING DAT EEN VROUW NIET MOET DOEN IS NAAR DE EX VAN JE MAN GAAN EN HAAR TE ZEGGEN DAT ZIJ JE MAN MET RUST MOET LATEN.LAAT DE MAN ZELF HET CONTACT VERBREKEN.