Trudy en Jon gaan naar de bioscoop

Trudy en Jon hebben elkaar via een dating site ontmoet. Na een paar weken gechat te hebben, besloten ze een eerste date te plannen. De band tussen hun leek echt te klikken. Ze hadden min of meer dezelfde interesses en hobby’s. Voor het leven hebben ze beide grote toekomst plannen, dus wat dat betreft zijn ze beide op één lijn. Het lijkt erg interessant te gaan worden. Trudy verheugd zich op de ontmoeting met Jon. Het lijkt alsof ze elkaar eerder ontmoet hebben gaven ze beide aan, maar zo precies wisten ze het geen van beide. Desondanks bleef de ontmoeting even spannend.

 

de-dag-van-de-ontmoeting-bij-de-bioscoop-naderde

De dag van de ontmoeting bij de bioscoop naderde

Trudy en Jon hebben voor vrijdag avond afgesproken bij de bioscoop. Ze gaan bij de eerste ontmoeting naar de film. Is voor de eerste ontmoeting een uitje naar de bioscoop wel de beste keus vraagt Trudy zich af? De bedoeling van een eerste date is om elkaar juist beter te leren kennen door aan de spraak te raken, maar bij een film ben je er wel samen, maar jullie staren beide recht vooruit. Trudy besloot om niet tegen het voorstel van Jon in te gaan, maar door gewoon uit te kijken wat de avond wordt. Ze was er hoopvol van overtuigt dat Jon een hele aardige jongen is. Ze kreeg al bij het chatten met hem een heel goed gevoel die ze ook na de ontmoeting wil vast houden. De uurtjes verstreken zo zoetjes aan. Trudy nam een bad, kleedde zich aan en maakte zich vervolgens op z’n mooist op. Wat zal hij van me vinden? Heb ik de juiste kleding aan voor zo een eerste ontmoeting of hoef ik me niet zo deftig te kleden? Zo sprak Trudy tot zich zelf in de spiegel. Ze besloot toch haar hart te volgen, dus kleedde ze zich extra mooi.

Ook bij Jon speelde er heel wat in zijn hoofd. Hij was ook erg benieuwd naar de avond. Hij was helemaal weg van Trudy. Bij hem wekte ze een apart gevoel van liefde op. Het was klokslag 19:00u en zoals afgesproken zouden ze elkaar bij de bioscoop ontmoeten. Jon was er op z’n vroegst om haar op te wachten. Ze hadden elkaar wat herkenningstekens gegeven, waardoor ze elkaar al heel gauw wisten te signaleren. Toen ze in oogcontact met elkaar kwamen, kwam er op beide gezichten een enorme glimlach van blijdschap. Onbewust vlogen ze elkaar in de armen voor enkele seconden. Je zou denken dat ze elkaar al heel lang kennen, terwijl het hun eerste ontmoeting was. Zoals afgesproken liepen ze naar boven om de kaartjes te halen waar Jon reeds voor betaald heeft. Aan het begin van de film leek het spannend te gaan worden, want bij de film kijk je met anderen mee, dus is het niet gepast dat je tussendoor nog wat bij praat. Er vielen daarom frequent lange stiltes tussen ons. Om toch het ijs te doorbreken, hield Jon plotseling mijn hand vast. Ik keek er vreemd van op, maar het voelde uiteraard heel goed aan. Na de film zijn we gaan dineren en het liefst bij een chique restaurant, waar mijn avond kleding fantastisch bij paste. Het werd een leuke avond die een hoopvolle toekomst zal bieden.