Ik heb een date gehad met een geweldige man.Hij heeft nog niets van zich laten horen.En ik zit er mee en ik weet                niet als ik hem eerst moet contacten of als ik moet wachten.Wat kan ik het best doen?

Er zijn verschillende situaties en ik zal het hebben over een paar van ze.Als eerst zal  ik tips geven die je goed kunt gebruiken voordat je met hem date,daarna  tips als je met hem date en wat je kunt doen als hij zegt dat hij tijd nodig heeft.

Deze tips kun je goed gebruiken voordat je met hem date

 • Voordat je  gaat stappen onderneemt moet je precies weten wat je wilt.Stuur hem voordat jullie op een date gaan pas een bericht als je een goede reden hebt daarvoor.Stuur hem geen bericht zonder inhoud.Hij zal zich dan af vragen wat je wil van hem wilt.Zo een indruk moet je niet maken.Je kunt hem bijvoorbeeld een bericht sturen als hij jarig is om hem te feliciteren of als zijn moeder jarig is. Als hij jouw een bericht stuurt is dat een goed teken.Reageer dan op zijn bericht.als hij een nieuwe foto heeft geplaatst op zijn profiel kun je hem ook een compliment geven.
 • Stuur hem pas een bericht als hij langer dan  2 dagen niet gereageerd heeft.Mannen zijn gek op hun vrijheid,ze houden er echt van.
 • Reageer niet te snel op zijn berichten.
 • Stuur hem alleen een bericht als je zijn nummer van hem zelf gehad heb of als hij het  met iemand gestuurd heeft voor jouw .
 • Stalk hem niet!!!zoals ik eerder heb aangehaald . Mannen houden van hun vrijheid.Als je hem bijvoorbeeld contact zonder dat hij je persoonlijk zijn nummer heeft gegeven gaat hij direct het idee krijgen dat je hem stalkt.

 

 

De volgende tips kun je goed gebruiken als je met hem date

 • Stuur liever  geen bericht als je niet weet wat je moet sturen.Mannen zitten helemaal niet op berichten te wachten waar ze niks van kunnen begrijpen.
 • Raak niet in paniek als hij enkele dagen niets van zich laat horen.Het kan zijn dat hij  drukke dagen heeft  of iets anders.
 • probeer in het begin te voorkomen dat je  hem gewoon een bericht stuur om een gezellig gesprek te beginnen.

Hier heb ik een tip die je goed kun gebruiken als hij zegt dat hij tijd nodig in een relatie

 • Geef hem dan de ruimte hoe moeilijk het dan ook is. Je zal zeker de neiging krijgen om te bellen of om een bericht te sturen. Probeer dat niet te doen.Als het veelste lang duurt kun je hem wel een bericht sturen, maar weet hoe je, je bericht opstelt. Bijvoorbeeld zo een bericht.

Hey Albert!! Ik weet en begrijp helemaal dat je tijd nodig hebt.Pardon dat ik toch een bericht voor je stuur, maar ik was even nieuwsgierig om te weten als je ik nog een deel uit maak van je leven of als ik gewoon lekker verder mag gaan met mijn leven zonder jouw. Dat zou ik wel heel graag willen weten.

Neem nooit contact met een man op als je :

 1. heel erg dronken bent.
 2. emotioneel bent.
 3. boos bent